Mobiel pinapparaat

CCV Vx-680® (via mobiel GPRS netwerk )

Supersnel inzetbaar, huur hem vandaag nog!

De CCV Vx680® is de mobiele uitvoering van de CCV® Smart. De CCV Vx680® is een kleine en handzame betaalautomaat. Bij een transactie wordt de terminal overgegeven aan de klant. Deze uitvoering is volledig mobiel, werkt op een accu en op basis van GSM-communicatie of via GPRS. Hiermee kan letterlijk overal in Nederland worden betaald. Elegant, licht en krachtig. Voor een mobiele terminal heeft u geen 220V aansluiting nodig, alleen voor het opladen van de accu. De pinautomaat werkt op een door Equens goedgekeurd GPRS-netwerk. Hierdoor is de terminal uitermate geschikt voor horecagelegenheden, bezorgdiensten, marktkooplieden en taxi's. Kortom voor iedereen die mobiel wil kunnen afrekenen.

Een Mobiel pinapparaat is onder meer ideaal voor

    Te openen winkels of restaurants
    Evenementen, markten en beurzen
    Is snel inzetbaar

Huurtarieven

De kosten op een rij

Omschrijving Kosten
Eenmalige kosten € 30,00
Printrollen per 2 stuks € 2,50
Daghuur € 20,00
Weekendhuur (ongeacht aantal gebruiksdagen) € 40,00
Weekhuur 7 dagen € 80,00
Maandhuur of langere periode In overleg
Transactiekosten, hosting en
GPRS-verbindingen per transactie
€ 0,21

Bij het retourzenden van een pinautomaat moeten inbegrepen materialen, zoals handleiding, oplaadkabels, huurvoorwaardenmap, etc. terug in de verzendbox worden gedaan. Bij vermissing of beschadiging worden de kosten in rekening gebracht bij de huurder.

De apparatuur kan worden opgehaald in Hoorn of wordt aangeleverd via onze koeriersdienst. De kosten hiervan zitten in de eenmalige kosten verwerkt. De retourzending is voor rekening van de gebruiker en deze dient dit zelf te regelen!
Overboeking van de transacties naar uw rekening gebeurt iedere werkdag van de week. Het pinapparaat is geschikt voor Maestro en Vpay.

Indien u beschikt over een contract met een creditcardmaatschappij kunnen wij de pinautomaat tevens geschikt maken voor acceptatie van creditcards.

Let op, indien wij de huurpinautomaat geschikt maken voor acceptatie van creditcards, kunt u op uw eigen pinautomaat tijdelijk geen betaling met creditcards uitvoeren.